Pastís de xocolata

Un pastís de xocolata sempre ve de gust. Aquest és molt fàcil de fer i és ideal per a esmorzars dolços i berenars.

DSC03567OK

Ingredients

  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 150 g de farina
  • 50 g de cacau en pols
  • 25 g de mantega
  • 8 g de llevat
  • gotes de xocolata

Per començar, batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i augmentin de volum. Tot seguit, hi afegim la mantega una mica fosa i ho tornem a batre. Hi barregem les perles de xocolata. Com més us agradi la xocolata, més n’hi podeu posar, perquè, un cop cuit, aquesta xocolata queda mig fosa i fa que el pastís sigui cremós. A part, haurem barrejat la farina, el cacau i el llevat, i ara ho anem afegint a poc a poc a la barreja amb un colador perquè quedi tot ben fi i sense grumolls. Amb una espàtula, unim tots els ingredients amb cura i finalment aboquem la barreja al motlle que hàgim triat, que haurem untat prèviament amb mantega perquè no s’enganxi. L’últim pas és posar-lo al forn a 180 ºC uns 25 minuts, fins que sigui cuit.

I quan el treiem del forn, queda així:

DSC03570OK

Boníssim!

 

4 comments

Respon a Núria Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *