Un pastís de xocolata sempre ve de gust. Aquest és molt fàcil de fer i és ideal per a esmorzars dolços i berenars.
Ingredients
- 4 ous
- 200 g de sucre
- 150 g de farina
- 50 g de cacau en pols
- 25 g de mantega
- 8 g de llevat
- gotes de xocolata
Per començar, batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i augmentin de volum. Tot seguit, hi afegim la mantega una mica fosa i ho tornem a batre. Hi barregem les perles de xocolata. Com més us agradi la xocolata, més n’hi podeu posar, perquè, un cop cuit, aquesta xocolata queda mig fosa i fa que el pastís sigui cremós. A part, haurem barrejat la farina, el cacau i el llevat, i ara ho anem afegint a poc a poc a la barreja amb un colador perquè quedi tot ben fi i sense grumolls. Amb una espàtula, unim tots els ingredients amb cura i finalment aboquem la barreja al motlle que hàgim triat, que haurem untat prèviament amb mantega perquè no s’enganxi. L’últim pas és posar-lo al forn a 180 ºC uns 25 minuts, fins que sigui cuit.
I quan el treiem del forn, queda així:
Boníssim!
Impressionant, les perletes li donen un no sé què extraordinari! 🙂
Molt bona pinta!
Moltes gràcies!
Aquest és el que vas fer amb el Guerau? Segur que li devia encantar, tant que li agrada la xocolata.