Sacher

Un pastís boníssim per a qualsevol ocasió.

DSC03871

Ingredients

Per al pa de pessic:

  • 5 ous
  • 150 g xocolata
  • 100 g mantega
  • 150 g sucre
  • 100 g farina
  • 1/2 sobre de llevat
  • 1 pessic de sal

Per farcir:

  • 100 g de melmelada d’albercoc

Per a la cobertura:

  • 125 ml nata
  • 125 g xocolata
  • 50 g mantega

 

Primer fem fondre la mantega amb la xocolata al bany maria. A part, batem els ous amb el sucre fins que quedi una mescla esponjosa. Llavors, hi afegim la xocolata fosa amb la mantega.

Passem la farina, el llevat i el pessic de sal per un colador i l’incorporem a la mescla anterior. Ara ho barregem amb suavitat, sense remenar ni batre.

Aboquem la mescla en un motlle untat amb mantega i la coem al forn a 180 °C durant mitja hora. Deixem refredar el pa de pessic completament abans de fer-li un tall horitzontal per la meitat i farcir-lo amb la melmelada.

Per fer la cobertura posem la nata al foc i quan arrenqui el bull l’aboquem sobre la xocolata i la mantega. Ho remenem fins que quedi tot unificat. Posem el pastís sobre una reixeta i hi tirem la xocolata per sobre deixant que vagi caient sense tocar-la, així aconseguirem que la cobertura quedi llisa i brillant.

Podem decorar el pastís amb nous, xocolata blanca ratllada o el que més us agradi.

DSC03875

One comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *