Panellets

Aquesta castanyada he fet panellets amb el meu fill, pocs però suficients pels que podíem menjar. Ens van sortir uns  vint-i-cinc panellets.

DSC03935

Ingredients

  • 250 g d’ametlla en pols
  • 175 g de sucre
  • 75 ml d’aigua
  • 1 ou petit
  • 200 g de pinyons
  • cacau en pols

Barregem l’ametlla amb el sucre, l’aigua i la clara d’ou. Fem una massa que quedarà enganxosa i tova i la deixem reposar a la nevera. Això ho podem fer d’un dia per l’altre o deixar reposar la massa un parell d’hores.

Formem boletes més aviat petites i les arrebossem amb els pinyons. Amb el rovell i unes gotetes d’aigua, pintem els panellets.

A la resta de la massa, hi afegim cacau i també fem boletes.

Coem els panellets al forn a 200 ºC pocs minuts, de 6 a 8 o fins que siguin daurats.DSC03938

Bona castanyada!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *