Brownie

Un brownie per berenar que no es pot parar de menjar. Aquest està fet seguint la recepta del llibre Pasión por el chocolate de Trish Deseine.

DSC04187

Ingredients

  • 225 g de sucre
  • 120 g de xocolata
  • 90 g de mantega
  • 2 ous
  • 90 g de farina
  • 50 g de nous
  • sucre de llustre

Escalfem el forn a 180 ºC mentre fem la preparació del pastís. Untem un motlle rectangular o quadrat amb mantega. La recepta original proposa un motlle de 20 cm de costat però jo ho vaig fer amb un motlle rectangular més gros de manera que el pastís va quedar més prim i va necessitar la meitat de temps de cocció.

Triturem les nous fins que quedin com una farina. Fonem la xocolata amb la mantega al bany maria i la deixem refredar una mica. Hi afegim els ous batuts, el sucre i la farina. Ho barregem i hi afegim les nous triturades. Aboquem la barreja al motlle i ho coem un quart si ho fem amb un motlle gros.

Quan sigui fred, hi posem sucre de llustre per sobre amb l’ajuda d’un colador. Finalment, el tallem a trossos quadrats.

DSC04200

 

I ja tenim un bon berenar. Aquest el vaig fer quan la Laura va venir a conèixer l’Agnès.

One comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *