Avui he fet unes pastes que m’ha sorprès que bones que són. Les vaig veure navegant per blogs de cuina, concretament al blog Código cocina i em vaig guardar la recepta per quan tingués els ingredients i el temps per fer-les. Però tampoc cal tenir molt temps perquè es fan molt de pressa.
Ingredients
- 135 g de farina
- 150 g de flocs de civada
- 160 g de sucre morè
- 2 ous
- 70 ml d’oli d’oliva suau
- 2 culleradetes de llevat
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 pessic de sal
- 1 poma grossa
Barregem tots els ingredients secs: la farina, la civada, el sucre, la canyella, el llevat i la sal. Després hi posem l’oli i els ous. Com que queda una massa espessa, va millor amassar-ho amb les mans. Finalment, hi afegim la poma tallada a trossets fins i petits. Agafem petites porcions de massa amb l’ajuda de dues culleres i les anem posant, una mica separades, en una safata coberta amb paper de forn. Coem les pastes a 180º C uns 12 minuts. Quan les traguem del forn, les hem de deixar reposar cinc minuts sense tocar-les perquè encara seran toves. Després, les podem posar a refredar sobre una reixeta.
Molt bones, no se’n pot menjar només una.