Pastes de flocs de civada i poma

Avui he fet unes pastes que m’ha sorprès que bones que són. Les vaig veure navegant per blogs de cuina, concretament al blog Código cocina i em vaig guardar la recepta per quan tingués els ingredients i el temps per fer-les. Però tampoc cal tenir molt temps perquè es fan molt de pressa.

Ingredients

  • 135 g de farina
  • 150 g de flocs de civada
  • 160 g de sucre morè
  • 2 ous
  • 70 ml d’oli d’oliva suau
  • 2 culleradetes de llevat
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 1 pessic de sal
  • 1 poma grossa

Barregem tots els ingredients secs: la farina, la civada, el sucre, la canyella, el llevat i la sal. Després hi posem l’oli i els ous. Com que queda una massa espessa, va millor amassar-ho amb les mans. Finalment, hi afegim la poma tallada a trossets fins i petits. Agafem petites porcions de massa amb l’ajuda de dues culleres i les anem posant, una mica separades, en una safata coberta amb paper de forn. Coem les pastes a 180º C uns 12 minuts. Quan les traguem del forn, les hem de deixar reposar cinc minuts sense tocar-les perquè encara seran toves. Després, les podem posar a refredar sobre una reixeta.

Molt bones, no se’n pot menjar només una.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *