Pa de pessic de moniato

Què fem amb els moniatos escalivats que ens sobren de la castanyada? Doncs un pa de pessic per esmorzar.

Ingredients

  • 2 moniatos petits escalivats
  • 150 g de sucre morè
  • 260 g de farina
  • 4 ous
  • 100 ml de llet
  • 200 ml d’oli d’oliva suau
  • 1 culleradeta de canyella
  • 15 g de llevat
  • xocolata per fondre

Batem els ous amb el sucre fins que doblin el volum. Hi afegim el moniato aixafat i ho batem a poc a poc. Tot seguit hi posem la llet i l’oli. A part, barregem la farina amb la canyella i el llevat i ho tamisem a sobre de la massa. Ho incorporem a poc a poc amb una espàtula. Posem la massa al motlle, que ja tindrem untat amb mantega, i cap al forn, que tindrem preescalfat a 180 ºC. Coem el pa de pessic uns 40 minuts. Quan sigui cuit, el deixem refredar sobre una reixeta fins que sigui ben fred. Llavors hi podem posar xocolata fosa per sobre.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *