Si la sípia amb patates és bona, també havia de quedar bona amb els nyoquis. I sí, va quedar molt bo, boníssim.
Ingredients
- 1 sípia grossa
- 8 gambes
- 2 grans d’all
- 1 ceba
- 250 ml de fumet de peix
- 500 g de nyoquis
- julivert
Primer de tot passem les gambes per la cassola perquè hi deixin el gust i estiguin un pèl cuites, només volta i volta. A continuació les treiem i fem un sofregit amb la ceba i els alls, que jo sempre deixo sencers per poder treure’ls un cop hagin deixat el gust. Un cop fet, hi posem la sípia tallada petita, no més grossa que un nyoqui, i també la salsa de la sípia.
En una olla a part fem bullir els nyoqui un minut, fins que comencin a surar. Després els escorrem i els posem a la cassola, un cop tinguem la sípia cuita. Hi afegim el caldo de peix i ho deixem coure un moment perquè es redueixi una mica i els nyoqui agafin gust de peix. També hi posem les gambes. Quan ho tinguem al punt, sense deixar que es ressequi, ho treiem del foc i hi espolsem una mica de julivert per sobre.
UAU!
Me la guardo per quan deixi de fer tanta calor!! Quina bona pinta! La faré, segur!