Magdalenes de civada i xocolata

Si les galetes de civada i xocolata són bones, les magdalenes també ho havien de ser i per això vaig provar de fer-ne.

Ingredients

  • 2 ous
  • 150 g de sucre morè
  • 210 g de farina de civada
  • 60 ml de llet
  • 190 ml d’oli suau
  • 7 g de llevat
  • 1 pessic de sal
  • 175 g de gotes de xocolata
  • flocs de civada

Fem la massa de les magdalenes. Comencem batent els ous amb el sucre fins que queda una massa cremosa. Els ous han doblat el seu volum. Després hi afegim, tot batent a poc a poc, la llet i l’oli. Quan s’han integrat els ingredients, hi afegim la farina, la sal i el llevat tot tamisat. Quan està tot ben barrejat, batem la massa a tota velocitat un parell de minuts. Ara la deixem reposar a la nevera fins l’endemà o com a mínim una hora.

Després del repòs, fem escalfar el forn a 200 ºC. Batem la massa manualment i hi afegim la xocolata. Posem els motlles de paper dins el motlle d’acer i els omplim amb la massa i hi posem uns quants flocs de civada per sobre. Ja estan a punt per anar al forn. Han de coure uns 15 minuts aproximadament.

Bones, bones.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *