Quan dino sola em vénen de gust uns espaguetis ràpids de fer i amb ingredients que tingui per la nevera. Avui me n’he preparat uns amb unes favetes de l’hort, ja de les últimes de la temporada, i una mica de pernil.
Ingredients
- 90 g d’espaguetis
- dos grapats de faves
- pernil ibèric
- 2 culleradetes de mostassa
- sal
- pebre
- oli
Fem bullir les favetes uns deu minuts perquè hem escollit les més petites. A l’hora, posem a bullir els espaguetis. Mentre totes dues coses bullen, tallem una mica de pernil a trossets petits. També anem preparant una vinagreta amb la mostassa, la sal, el pebre i l’oli. Posem dues culleradetes de mostassa en un bol, hi afegim sal i pebre i hi anem afegint l’oli mentre remenem. Ha de quedar ben lligada.
Un cop cuits les faves i els espaguetis, els escorrem, ho barregem i ho posem en un plat. A sobre hi afegim el pernil que tenim tallat. Ho amanim tot amb la vinagreta i a ja podem dinar. És un plat únic si hi posem una bona quantitat de faves i força pernil.