Coca de pinyons

Una coca molt bona, ràpida i molt fàcil de fer. La recepta és la coca casolana del llibre Cuinar és senzill.

DSC03840

Ingredients

  • 200 g de farina
  • 150 g de sucre i 50 g més
  • 2 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 100 g de pinyons
  • 4 cullerades de llet
  • 3 cullerades d’aigua
  • 3 cullerades d’oli
  • raspadures de llimona
  • sal

Barregem els ous amb els 150 g de sucre fins que quedi blanquinós i hagi pujat una mica. Hi posem les raspadures de llimona, la sal, la llet, l’aigua i l’oli. Ho batem bé i llavors hi posem la farina tamisada i el llevat. Ara ho remenem suaument. Aboquem la barreja en un motlle rectangular que haurem untat bé amb mantega i després espolsat amb farina. Per sobre hi posem els pinyons i els 50 g de sucre ben escampats. Coem la coca al forn a uns 200 ºC durant 20 minuts.

DSC03843

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *