Una coca molt bona, ràpida i molt fàcil de fer. La recepta és la coca casolana del llibre Cuinar és senzill.
Ingredients
- 200 g de farina
- 150 g de sucre i 50 g més
- 2 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 100 g de pinyons
- 4 cullerades de llet
- 3 cullerades d’aigua
- 3 cullerades d’oli
- raspadures de llimona
- sal
Barregem els ous amb els 150 g de sucre fins que quedi blanquinós i hagi pujat una mica. Hi posem les raspadures de llimona, la sal, la llet, l’aigua i l’oli. Ho batem bé i llavors hi posem la farina tamisada i el llevat. Ara ho remenem suaument. Aboquem la barreja en un motlle rectangular que haurem untat bé amb mantega i després espolsat amb farina. Per sobre hi posem els pinyons i els 50 g de sucre ben escampats. Coem la coca al forn a uns 200 ºC durant 20 minuts.