Carxofes amb formatge de cabra

Aquestes carxofes les fem moltes vegades per sopar, com a acompanyament. Són fàcils de preparar i molt bones.

DSC03635

Ingredients

  • carxofes
  • llimona
  • formatge de cabra en rotlle
  • oli
  • sal
  • pebre

Pelem les carxofes i els deixem la base plana perquè s’aguantin dretes. Les freguem amb llimona perquè no es tornin negres a mesura que les anem pelant. Les posem a bullir uns quinze o vint minuts, segons com siguin de tendres. Quan estan cuites, les deixem escórrer de cap per avall. Posem les carxofes en una safata per anar al forn  i les amanim amb sal, pebre i oli. Tallem una rodanxa de formatge ben gruixuda per a cada carxofa. Posem el formatge sobre la carxofa i ho gratinem al forn.

DSC03638

4 comments

    1. Sí, molt de temporada.
      La recepta amb maduixes ja arribarà. Ara encara no estan en el millor moment, tot i que ja comença a haver-n’hi de molt bones.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *