Aquestes carxofes les fem moltes vegades per sopar, com a acompanyament. Són fàcils de preparar i molt bones.
Ingredients
- carxofes
- llimona
- formatge de cabra en rotlle
- oli
- sal
- pebre
Pelem les carxofes i els deixem la base plana perquè s’aguantin dretes. Les freguem amb llimona perquè no es tornin negres a mesura que les anem pelant. Les posem a bullir uns quinze o vint minuts, segons com siguin de tendres. Quan estan cuites, les deixem escórrer de cap per avall. Posem les carxofes en una safata per anar al forn i les amanim amb sal, pebre i oli. Tallem una rodanxa de formatge ben gruixuda per a cada carxofa. Posem el formatge sobre la carxofa i ho gratinem al forn.
Senzill i bo. No hi ha res millor!
Un plato rápido y de temporada, ahora que hay alcachofas por todos lados!
Una recetita con fresas, por favor…
Sí, molt de temporada.
La recepta amb maduixes ja arribarà. Ara encara no estan en el millor moment, tot i que ja comença a haver-n’hi de molt bones.
Oh!!! Ja sé què menjaré avui per sopar, doncs!!! Quina bona pinta!